RSS емисия за briz15.com
неделя, 26 юни 2016

Валути

Фиксинг за 26.06.2016
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7674
GBPGBP12.4220
CHFCHF11.8096

Анкета

Трябва ли във Варна да стане самостоятелна провинция?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Арт

Владимир Данаилов: Имам друг баща, който ми е най-важен – Бог

Имам друг баща, който ми е най-важен – Бог. Той е всичко, най-важното е, няма друго. Исус казва важни неща, но хората не чуват. Това каза в предаването “Директно: Карбовски” на Нова тв Владимир – синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева.От 3-годишен той живее в САЩ. Не ми е липсвал баща ми. Майка ми има мъже в живота си. Например Владко и Тони – много научих и от двамата. Синът ми няма да се казва Стефан, имена не ме интересуват, казва Владимир, който има нетрадиционно мислене и светоусещане, но е готов да се срещне с неразбирането и дори подигравките на хората – и тук, и в Америка.Всички хора крият неща и това не е Бог. Искам да пътувам по цялата планета, не искам да живея на едно място.

Всяка дума в Библията е еднакво силна, казва – отивай при Бог, там ти е мястото. Той е в тебе. Трябва да работиш вътре в сърцето си, не в материалното. Ако не вземем този истински Бог, това е енергията, да я усетим, да я пуснем да бъде в нас, не можеш да си сам, като си част от всичко.Не съм гласувал, казва той, но признава, че фаворитът му естествено е Стефан Данаилов.Те не могат да се съберат на стари години. Баща ми е зает човек, понякога си вдига телефона, понякога не.

Имам жена, ама не с пръстен, не за пред хоратя, а за пред Бог, американка е, казва младият мъж, който визуално е копие на известния си баща. Младежът буквално се превива от смях, помолен да коментира слуховете, че ще съди Данаилов за 1 млн. лв. “Това е ненормално. Не искам да притежавам”, отсече той.Имах интерес да стана актьор, като завърших, но не го направих, защото е тъпо. Всички кариери са тъпи. Без Бог кариера не става, каза Владимир.Отдавна съм разбрал греха на майка ми, продължава младежът. Краят на света е след 5-10 години.Нямам претенции към никого. Усещам любовта между хората и искам да съм в нея. Не ме е яд за нищо, заключи той.