RSS емисия за briz15.com
вторник, 5 юли 2016

Валути

Фиксинг за 05.07.2016
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.756
GBPGBP12.3310
CHFCHF11.8044

Анкета

Трябва ли във Варна да стане самостоятелна провинция?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Арт

Владимир Данаилов: Имам друг баща, който ми е най-важен – Бог

Имам друг баща, който ми е най-важен – Бог. Той е всичко, най-важното е, няма друго. Исус казва важни неща, но хората не чуват. Това каза в предаването “Директно: Карбовски” на Нова тв Владимир – синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева.От 3-годишен той живее в САЩ. Не ми е липсвал баща ми. Майка ми има мъже в живота си. Например Владко и Тони – много научих и от двамата. Синът ми няма да се казва Стефан, имена не ме интересуват, казва Владимир, който има нетрадиционно мислене и светоусещане, но е готов да се срещне с неразбирането и дори подигравките на хората – и тук, и в Америка.Всички хора крият неща и това не е Бог. Искам да пътувам по цялата планета, не искам да живея на едно място.

Всяка дума в Библията е еднакво силна, казва – отивай при Бог, там ти е мястото. Той е в тебе. Трябва да работиш вътре в сърцето си, не в материалното. Ако не вземем този истински Бог, това е енергията, да я усетим, да я пуснем да бъде в нас, не можеш да си сам, като си част от всичко.Не съм гласувал, казва той, но признава, че фаворитът му естествено е Стефан Данаилов.Те не могат да се съберат на стари години. Баща ми е зает човек, понякога си вдига телефона, понякога не.

Имам жена, ама не с пръстен, не за пред хоратя, а за пред Бог, американка е, казва младият мъж, който визуално е копие на известния си баща. Младежът буквално се превива от смях, помолен да коментира слуховете, че ще съди Данаилов за 1 млн. лв. “Това е ненормално. Не искам да притежавам”, отсече той.Имах интерес да стана актьор, като завърших, но не го направих, защото е тъпо. Всички кариери са тъпи. Без Бог кариера не става, каза Владимир.Отдавна съм разбрал греха на майка ми, продължава младежът. Краят на света е след 5-10 години.Нямам претенции към никого. Усещам любовта между хората и искам да съм в нея. Не ме е яд за нищо, заключи той.